Kies hier op kleur

Prijs

€ 0,00 -€ 43,00

Availability

Levertijd
Powerbanks

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Powerbanks, veilig en goedgekeurd

Powerbanks bedrukken met jouw logo zijn echt een hit! Tegenwoordig zijn smartphones niet meer weg te denken uit het (bedrijfs)leven. Maar hoe vaak gebeurt het niet dat nét op het verkeerde moment je accu leeg is? Heel vervelend! Met een powerbank relatiegeschenk behoort dit tot het verleden. Dit zijn kleine draagbare apparaatjes met voldoende stroom om jouw telefoon of Ipad weer helemaal op te laden. Bedrukt met jouw bedrijfslogo is dit een cadeau wat heel vaak gezien zal worden!

Iphone en Samsung Smartphones veilig opladen

Powerbanks kun je goed bedrukken met logo en reclametekst. Jouw klanten zitten altijd op de juiste spanning en jij laat zien dat je ze waardeert. Er zijn een groot aantal telefoonaccu's en powerbanks, de draadloze, opladers voor onderweg, in de collectie van TeamJos! Let op de veiligheid: onze powerbanks zijn allemaal gefabriceerd en goedgekeurd volgens de strengste en hoogste veiligheidsstandaards. Als je powerbanks weggeeft weet je zeker dat dit wordt gewaardeerd door iedere klant en je logo steeds weer in beeld komt.

Powerbanks, waar moet je op letten?

Een powerbank is een losse accu waar je energie in kunt opslaan via het stopcontact.  Je kunt dan later op iedere plaats waar je niet de beschikking hebt over een stopcontact toch je smartphone of tablet opladen, waar je maar wilt. Je koppelt deze accu via een usb-snoertje aan je smartphone, tablet of een ander apparaat met usb-ingang en je kunt je device opladen en  direct weer online. De grotere Powerbanks kunnen een gemiddelde smartphone tot wel 7 keer opladen, kleine Powerbanks van bijvoorbeeld 2000 mAh laden je smartphone 1 x op.

Zijn powerbanks gevaarlijk?

Helaas worden er in China nog veel onveilige powerbanks gefabriceerd. In Europa mogen die niet zo maar worden verkocht en is de importeur verantwoordelijk voor de veiligheid van het product. Let er op dat de powerbank die je koopt minimaal is voorzien van het CE keurmerk. Dat betekent dat de importeur en de fabriek aan de minimale veiligheidseisen  voor Europa voldoen. Veel van de powerbanks worden door consumenten helaas rechtstreeks in China besteld via het Internet en dan heb je geen enkele kwaliteitsgarantie. Ook op markten en braderieën worden helaas heel veel ondeugdelijke powerbanks aangeboden.

Wat kan er fout gaan met een powerbank?

Als je een onveilige powerbank gebruikt, en het gaat mis, kan dat vervelende en ver strekkende gevolgen hebben. Een onveilige powerbank kan in brand raken en zelfs ontploffen. Het kan ook zijn dat het in eens te hoge spanning afgeeft waardoor je smartphone of IPod wordt beschadigd of vernietigd. Er zijn de afgelopen maanden een paar heel vervelende incidenten geweest die behoorlijke schade en letsel veroorzaakt hebben. En als je dan de powerbank zelf rechtstreeks in China hebt besteld ben jij de importeur en dus verantwoordelijk voor de schade en vervolgschade.

Zo zorgen wij voor jouw veiligheid

Onze powerbanks worden tijdens en na de productie gecontroleerd op 14 punten. Als wij samples ontvangen van onbekende fabrikanten controleren wij niet alleen het product maar gaan we ook het hele productieproces na. Vanaf de grondstof tot eindproduct wordt ter plaatse gecontroleerd en beoordeeld. De fabriek wordt ook op kwaliteit van het proces, dat is vastgelegd in een document beoordeeld en zo nodig  worden er verbeteringen in het productieproces doorgevoerd. Als aan alle eisen is voldaan mogen deze fabrieken voor ons gaan produceren.

Zo maken wij kwaliteit en veiligheid ook zichtbaar

Het assortiment bij Team Jos! bevat speciaal geselecteerde powerbanks met het zwaarst mogelijke internationale veiligheidskeuring.  Deze powerbanks krijgen het GS keurmerk, als afkorting op Geprüfte Sicherheit. Het keurmerk wordt uitsluitend verleend aan powerbanks welke goedgekeurd zijn op basis van de strenge Duitse eisen vastgelegd via TUV Rheinland. Dit keurmerk is vrijwillig in Nederland en gaat veel verder dan het normale, wettelijk verplichte Europese CE keurmerk.

Ga je voor veiligheid, zekerheid en een goede prijs?

Natuurlijk kun je gaan voor de allerlaagste prijs en bestel je powerbanks rechtstreeks in China , en misschien heb je geluk en gaat er niets fout. Maar wil je dat risico lopen? Het is toch een vervelend idee als jouw powerbank gevaar oplevert voor je zelf of voor iemand die de powerbank cadeau heeft gekregen. Bij Team Jos! koop je maximale zekerheid, als je powerbanks wilt bestellen.