Kies hier op kleur

Prijs

€ 0,00 -€ 1,00

Availability

Levertijd

Flesjes water

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Flesjes water met logo

Flesjes water, inhoud 330 ml en 500 ml heerlijk fris bronwater in een transparante fles met draaidop of sportdop.Kies zelf de kleur van de dop. Je kunststof etiket wordt full colour bedrukt met jouw tekst, foto en logo. Helemaal uitgevoerd zoals jij jouw flesjes water wilt hebben. We helpen je graag bij het ontwerp van waterflesjes voor jouw bedrijf of organisatie! 

Flesjes water een koele verfrisser met eigen etiket

Waterflesjes leveren wij van kunsstof maar ook van glas. Onze glazen flessen zijn extra mooi en geven jouw bedrijf een mooie uitstraling. Waterflessen van glas zijn ideaal voor een bruiloft, restaurant, evenement of vergadering. Een aantal exclusieve restaurants en hotels hebben al gekozen voor deze mooie dorstlesser die niet mag ontbreken op tafel of de hotelkamer. Ook een aantal modemerken mochten we al helpen bij het versterken van het merk via onze mooie en exclusieve waterflessen.

Flesjes water in de showroom.

Naast een heelijk kopje koffie of thee serveer je ook vaak een koel glas water in de showroom of in de spreekkamer. Waarom niet met een mooi flesje water in glas of kunststof? Het flesje water met jouw logo, versterkt jouw merk en maakt een professionele indruk op je bezoekers en klanten. Een erg aansprekend artikel ook voor automerken en autodealers