• Alles ook zonder opdruk te bestellen
  • Laagste prijsgarantie
  • Veilig betalen
  • Snelle bezorging
  • Altijd een digitale proefdruk vooraf

Textiel

Textiel bedrukken bij Team Jos!

Onze collectie textiel is zeer uitgebreid.Zoek je kleding of textiel met opdruk? Dat is geen probleem. Team Jos kan er voor zorgen dat bedrukt textiel voor vele doeleinden kan worden ingezet. Bedrukte kleding is populair als merchandise op festivals en evenementen. Daarnaast kan kleding met opdruk ingezet worden voor allerlei outdoor teamactiviteiten, studentenactiviteiten en allerlei festiviteiten. Sponsort jouw bedrijf een sportvereniging? Wil je t-shirts laten bedrukken? Ook dan vind je bij Team Jos! Groot assortiment promotiekleding met eigen opdruk.

Ons assortiment bestaat uit te bedrukken kleding en te bedrukken textiel

Team Jos staat voor kwaliteit. Of het nu gaat om het bedrukken van t-shirts, van bedrukte polo’s of bedrukte handdoeken. Team Jos! bedrukt de kleding vakkundig en snel en uiteraard zijn we ook in staat om voor textiel te borduren. Neem een kijkje in onze collectie en bestel vandaag nog textiel met opdruk of laat kleding borduren voor iedere promotionele activiteit.

Bedrijfskleding huren of kopen?

De mening over bedrijven wordt niet alleen door service en reclames bepaald. Voor een groot deel wordt de mening ook gevormd door de representatie van het personeel. Hoe het personeel eruitziet, is een belangrijk visitekaartje voor het bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat men professionaliteit en uniformiteit uitstraalt. De bedrijfskleding die gedragen wordt door het personeel speelt hier een belangrijke rol in. Veel bedrijven moeten de afweging maken tussen bedrijfskleding huren of kopen.

Voor- en nadelen bedrijfskleding huren of kopen


Zowel bedrijfskleding huren als bedrijfskleding kopen brengt verschillende voor- en nadelen met zich mee. We zetten ze op een rij. Hou hier rekening mee bij het maken van een keuze.
Als je bedrijfskleding huurt dan worden er vele zorgen uit handen genomen. Het bedrijf waar van gehuurd wordt zorgt ervoor dat de bedrijfskleding van kwaliteit is en voldoet aan alle wettelijke regels. Bij bedrijfskleding kopen kan dit anders liggen. Ben je van plan om zelf bedrijfskleding te kopen, zorg er dan voor dat de bedrijfskleding aan alle wettelijke eisen voldoet. De bedrijfskleding moet ook aan bepaalde voorwaarden voldoen om belasting aftrekbaar te zijn. Voldoe je niet aan deze voorwaarden dan ziet de belastingdienst de kleding als verkapt loon. Vraag advies bij de leverancier of  belastingadviseur om zeker te weten dat je aan alle eisen en voorwaarden voldoet.

 

Jouw bedrukte kleding in bedrijf of evenement


Als je de bedrijfskleding eenmaal in gebruik hebt genomen is het belangrijk om de kleding regelmatig te checken op slijtage, gaten of scheuren. Verwaarloosde bedrijfskleding kan er namelijk voor zorgen dat klanten vinden dat het personeel er niet meer representatief uitziet. Zorg er daarom voor dat de bedrijfskleding er representatief uit blijft zien. Bij bedrijfskleding die gehuurd wordt, zorgt het verhuurbedrijf voor de kwaliteit van de kleding.
Bedrukte kleding kopen, geeft de mogelijkheid om het logo van het bedrijf op de kleding te laten zien en dat is goed voor het imago. Dit heeft grote voordelen. Zo herkennen klanten jouw personeel direct aan het logo en zijn ze goed aanspreekbaar en wordt ook de naamsbekendheid vergroot. Het personeel loopt als het ware rond als een soort gratis reclamebord. Als je  bedrijfskleding gaat huren is het niet mogelijk om logo´s te laten bedrukken, deze kleding wordt zonder opdruk geleverd.

Of het beter is om bedrijfskleding te huren of te kopen hangt van het bedrijf af. Werkt het personeel in zichtbaarheid van de klant? Koop dan bedrijfskleding en laat het bedrukken met het logo van het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan horecabedrijven. Werkt het personeel achter de schermen en is het belangrijk dat de bedrijfskleding echt van goede kwaliteit is en goed schoongehouden wordt? Denk bijvoorbeeld aan een laboratorium. Huur dan bedrijfskleding en laat de zorgen uit handen nemen.

Bedrijfskleding​ kopen en laten bedrukken


Mocht je ervoor kiezen om bedrijfskleding te kopen is het natuurlijk zeer belangrijk dat deze goed bedrukt wordt. Houdt dus rekening met de druktechniek en materiaalkeuze. Sublimatie en chromablast druktechnieken zijn minder geschikt voor bedrijfskleding. Materiaalkeuze hangt van verschillende factoren af. Kleding waar polyester in is verwerkt heeft over het algemeen een langere levensduur. Katoen is echter luchtiger dan polyester. Werkt het personeel vooraf in een wat warmere omgeving? Kies dan voor katoenen werkkleding. Nog een laatste tip: of de bedrijfskleding nou gehuurd of gekocht wordt, zorg ervoor dat het personeel zich er ook fijn in voelt. Dat stralen ze uit naar de klant!

Textiel laten bedrukken? Team Jos® helpt je verder!

Met ons uitgebreide assortiment relatiegeschenken en textiel leveren wij een compleet pakket voor jouw bedrijf of organisatie. Natuurlijk kun je ook alles laten bedrukken met jouw naam en logo. Dat betekent dat je voor een scherpe prijs je bedrijfskleding snel kunt laten bedrukken tegen een hoge kwaliteit.