Kies hier op kleur

Prijs

€ 0,00 -€ 17,00

Availability

Levertijd


T-Shirts

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

T Shirts bedrukken met naam of logo voor een wervelende promotie

Wil je T-shirts inzetten voor promotie, laat dan shirts bedrukken bij Team Jos! Hier vind je T-shirts tegen een lage prijs. Team Jos! kan goedkoop T-shirts bedrukken met de meest geavanceerde drukmachines. Kwaliteit van de T-shirts en kwaliteit van de opdruk op T-shirts staat voorop. En natuurlijk is er ruime keuze.

Bij Team Jos! is T-shirts bedrukken goedkoop en goed!

Bedrukte T-shirts kunnen voor allerlei activiteiten worden ingezet. Denk hierbij aan groepsactiviteiten; sportdagen, schoolreisjes, evenementen en bedrijfsuitjes. Wil je T-shirts bedrukken voor medewerkers of clubleden? Team Jos heeft T-shirts in vele kleuren van verschillende merken. Wil je dat je clubje representatief voor de dag komt, laat ons dan poloshirts bedrukken of borduren.Bedrukte t shirts een zichtbare promotie Kleding zoals T shirts en petten met opdruk van jouw logo of bedrijfsnaam zijn voor vele doeleinden inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan festivals en evenementen of speciale kleding om een jubileum of beurs opvallend te maken. Natuurlijk gebruik je bedrukte  T-shirts  voor outdoor teamactiviteiten en studentenclubs en bijeenkomsten. De kracht van textiel met bedrukking is dat je veel ruimte hebt om je boodschap over te brengen. Bovendien worden bedrukte textielproducten nog lang gedragen na het evenement zodat jouw boodschap ook extra lang in beeld blijft. Combineer dit met het grote aanbod van kleuren, pasvormen en producten, en je vindt altijd een geschikte cap, t shirt of andere bedrukte kleding.

 

Bedrukte bedrijfskleding voor een uniforme uitstraling

Natuurlijk is bedrukte kleding niet alleen inzetbaar bij eenmalige activiteiten. Ook als bedrijfskleding met jouw logo, bedrijfsnaam of slogan erop is een t shirt, sweater of jas een prima manier om een eenduidige en opvallende uitstraling te geven aan jouw bedrijf. Polo’s voor het winkelpersoneel of bedrukte jassen zijn ook typisch herkenbare voorbeelden. Zoek je  stoere petten of mutsen dan ben je ook aan het goede adres bij Team Jos!. Alles wat je nodig hebt om jezelf en je medewerkers direct herkenbaar aan te kleden, maken wij graag voor jou, zoals je gewend bent: snel en voordelig!

 

Waar moet je op letten bij het bestellen van bedrukt  textiel?

Bij het kiezen uit het grote assortiment van te bedrukken textiel moet je rekening houden met vele factoren. Daarom geven we je alvast een paar tips om de keuze simpeler te maken. Bepaal vooraf welke kwaliteit je nodig hebt. Zoek je alleen maximale zichtbaarheid voor 1 dag of wil je langer met je t shirts of andere textielproducten doen, bijvoorbeeld als uniforme werkkleding die lang mee gaat. Als je bedrukt textiel nodig hebt voor langere tijd kies dan een mooiere en zwaardere kwaliteit en let dan ook op hoe je de t shirts, sweaters of polo’s moet wassen en strijken. Let ook op de kleur van de bedrukking en de kleur van de kleding waarop de opdruk komt te staan. Een donker logo op een donkere ondergrond komt vaak niet goed tot zijn recht, maar wordt soms toch gedaan om een onopvallende bedrukking te krijgen. Wij noemen dit een ton sur ton bedrukking.

 

Bedrukte kleding in grote of kleine oplagen?

De tijd dat je bedrukte t shirts, polo’s of ander textiel alleen in grote oplages kon bestellen is gelukkig voorbij. Meestal zijn kleine oplages geen enkel probleem en we bieden we je de mogelijkheid om ook kleine oplages kleding te laten bedrukken. Wel moet je er rekening mee houden dat je bij bedrukte t -shirts en ander textiel ook te maken krijgt met instelkosten. Dit zijn kosten die gemaakt worden voor het instellen van de drukmachine, het maken van de drukplaten of de screenramen. Deze kosten worden apart in rekening gebracht per order, kleur of ander ontwerp. Dus hoe hoger de oplage, hoe lager de stuksprijs. Je kunt soms ook verschillende kledingstukken laten bedrukken en daardoor de stuksprijs verlagen bijvoorbeeld als je t shirts, polo’s, jasjes en sweaters laat bedrukken. Overleg met onze verkoopafdeling over de mogelijkheden.